78 000, Banjaluka, Kralja Petra I Karađorđevića 87   +387 (51) 490 306    tobl@teol.net   FAQ

Mladi

Banjalučka zima

Ovogodišnja manifestacija BANJALUČKA ZIMA 2018/2019''  održava se po prvi put pod novim konceptom na više lokacija, u periodu od 14.12.2018. do 30.01.2019. godine. Očekuje nas prigodna novogodišnja prodaja na Trgu Krajine, "Banjalučka haloo bajka" ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i "Coca Cola BeLive" u parku iza Narodnog pozorišta Republike Srpske, kao i "Zimzograd" na lokaciji parka Mladen Stojanović.

 

Banjalučka haloo bajka i Coca Cola BeLive

Lucido vam donosi veseli praznični ugođaj i mjesec dana žurki na dvije lokacije u centru Banjaluke. Plato ispred Muzeja savremene umjetnosti postaje Banjalučka haloo bajka, a parkić kod Narodnog pozorišta RS, koji nosi naziv Coca Cola BeLive, mjesto koje nudi 30 dana zabave, od 15. decembra, do 15. januar. "Velika novogodišnja jelka će upaliti svoje lampice za nekoliko dana. Na otvaranju nas očekuje nastup Banjalučanina Borisa Režaka, Mama Vox i Kontrol Nika, koji će, specijalno, po prvi put u našem gradu, izvesti performans sa lutkom visine skoro 3 metra.

Pod hiljadama lampica i novogodišnjih ukrasa, posjetioci će moći dobro da se provedu i uživaju u pripremljenom zabavnom programu. Očekuju nas tehno, funk, latino, rock i pop zvuci, te nastupi domaćih umjetnika, DJ-eva i tribute bedova. Tokom mjesec dana malog zimskog gradića u srcu velikog grada, organizovani su i sadržaji za najmlađe. "Predstava Dječijeg pozorišta, iscrtavanje lica, animatori iz regije, specijalan sadržaj i bogat dječiji program s iznenađenjima, rezervisani su za mališane i sve one koji su ostali djeca u srcu.

Nova godina za djecu, koja je prethodnih godina bila na Trgu Krajine, održaće se u haloo Banjalučkoj bajci, 31. decembra, u 12h, uz nastup klovna, Deda Mraza, balloon show i plesno-akrobatski performans na svili. U novogodišnjim kućicama, preporučujemo različite specijalitete i domaće delicije, neizostavno kuhano vino, kolačiće, tople koktele, "sarma to go", giros, roštilj, pekarski program, paste. Banjalučka zima vam donosi i nešto posebno - rakija bar i čokoladnu fontanu. Program Banjalučke zime na obje lokacije, možete vidjeti na linku ,a osim navedenog, planirana su i velika iznenađenja.

Zimzograd

Banjalučki zimski grad Zimzograd otvara svoja vrata u petak 14. decembra u 18 časova, na novoj lokaciji u parku Mladen Stojanović, sa tradicionalnim dolaskom Djeda Mraza i brojnim iznenađenjima za posjetioce.

Potpuno novi koncept koji će se prostirati na 15.000 metara kvadratnih, trajaće 45 dana, a posjetocima će pružiti poseban ambijentalni ugođaj , svjetlosnu čaroliju, gastronomsku ponudu, muzički program, avanturu i zabavu.

„Potrudili smo se da ambijent Zimzograda učinimo čarobnim i ugodnijim za sve naše posjetioce, uz brojne svjetlosne efekte i praznične dekoracije. U saradnji sa Davorom Modrušanom dizajnerom svjetla i Ninom Babić poznatom banjalučkom umjetnicom, osmislili smo poseban ugođaj sa preko 300.000 lampica, detalja i dekoracija. U predivnom ambijentu Staropramen terase moći ćete uživati u gastro specijalitetima, brojnim degustacijama i muzičkom programu. Za one nešto mlađe posjetioce avantura je zagarantovana u Fun i Kids parku kao i druženje sa Djeda Mrazom u Coca - Cola čarobnom selu. Takođe tu je i M:tel kugla koja skriva razna iznenađenja za posjetioce, a od 2. januara počinje Prointer škola klizanja na kojoj će moći učestvovati sve generacije i naučiti potpuno besplatno od profesionalnih trenera kako najbolje iskoristiti Ice park.

Prijatelji Zimzograda su Staropramen, Coca-Cola, M:TEL i Prointer ITSS, a partneri na projektu Grad Banja Luka, Turistička organizacija Banja Luka i Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Medijski partneri Zimzograda su Atv Banja Luka i Nova Oprema Banja Luka.

Zimzograd ove će trajati od 14. decembra 2018. do 31. januara 2019. godine.

 

 


  Vijesti
Avgust 2020
P U S Č P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6