78 000, Banjaluka, Vojvode Momčila16   +387 (51) 490 300    tobl@teol.net   FAQ

Gastro brendovi

Saopštenje za javnost - Kompanija LED Media ustupa svoje reklamne prostore

Dana, 19.03.2020.godine

PREDMET:  Saopštenje za javnost - Kompanija LED Media ustupa svoje reklamne prostore


Najveći pružatelj usluga digitalnog vanjskog oglašavanja u BIH, Led Media, besplatno je ustupila svoje oglasne površine nadležnim službama u svrhu informisanja javnosti BIH o Corona virusu.
Tako će sve oglasne površine kompanije LED Media moci služiti svim institucijama u BIH; Zavodima za javno zdravstvo, Ministarstvima zdravlja, Upravama civilne zaštite itd. kako bi u najbržem mogućem vremenu objavljivali informacije vezane uz zaštitu i prevenciju od Corona virusa svim građanima koji se nalaze izvan svojih domova.
Cilj je jednostavan - osigurati jedinstven komunikacijski kanal koji će prenositi tačne i provjerene informacije, preporuke i upute nadležnih službi, svima onima koji se u trenutku objave preporuka nalaze na otvorenom. Riječ je o edukativnom i informativnom  sadrzaju, a besplatne reklamne poruke će se prvenstveno odnositi na uputstva vezane uz smanjenje rizika od zaraze, osobnu higijenu, kontakte s drugim ljudima, te uputstva za dezinfekciju.
Kako je većina LED Media digitalnih bilborda smještena na frekventnim pješačkim i prometnim lokacijama u svim većim gradovima BIH, iz te kompanije vjeruju da će ovakvim oblikom komunikacije pridonijeti dodatnom osvještavanju javnosti kroz provjerene informacije od strane zvanicnih institucija I nadleznih sluzbi, te pomoći u prevenciji i zaštiti od širenja virusa, ali i u borbi protiv širenja dezinformacija.
Iz kompanije Led Media navode kako će se reklamne poruke objavljivati i ažurirati u skladu s odlukama nadležnih službi i bit će prisutne dok god to bude potrebno.
                          
                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                         Kompanija Led Media         


  Vijesti
Januar 2021
P U S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31